De Uil Contact
020 752 09 01
06 49 08 26 45
Het leven in jou
is het grootste wonder
// Home / Zwanger

Zwanger

Van harte gefeliciteerd! Je bent zwanger! Als alles goed gaat, zet je straks een klein wondertje op de wereld. Maar dan? Wat komt er nog meer op je af? Alles is nieuw en onwennig. Je krijgt er plotseling een hele zorg bij. Tegelijk word je overladen met informatie. Folders met prachtige spullen. Thema’s als veiligheid, hygiëne, voeding en verzorging.

Eén van de moeilijkste dingen is wellicht de kinderopvang. Waarschijnlijk kun je het je nu al niet eens voorstellen, nu je zwanger bent, dat je je kindje straks ‘zomaar’ even aan een ander toevertrouwt. Nou, geloof ons, dat gevoel wordt nog veel sterker. Als het kindje er eenmaal is, kun je je misschien niet eens meer voorstellen dat je ooit hebt geroepen dat je ‘zeker weten’ zou blijven werken.

Voordelen

Als je zwanger bent kun je natuurlijk eens rondvragen in de buurt. Een gastouder zoeken of familie vragen. Maar professionele opvang heeft absoluut voordelen waar je wellicht nog niet aan gedacht hebt:

  • Je bent niet afhankelijk van familie
  • Je kindje wordt opgevangen door experts
  • Borstvoeding blijft gewoon mogelijk
  • De opvanglocatie is volledig veilig en kindvriendelijk
  • Mogelijkheden voor extra zorg
  • Alles is formeel geregeld

Op deze site vind je alle informatie over onze diensten en de tarieven. Standaard gaan we uit van 52 weken opvang per jaar. De minimumafname per week is twee dagen.

Bent u in verwachting en op zoek naar de beste opvang voor uw baby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag vertellen wij u alles over De Uil Kinderopvang, en u bent uiteraard van harte welkom op onze vestiging voor een uitgebreide rondleiding en nadere kennismaking.

Wij adviseren u graag over de opvangmogelijkheden. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze bedrijfsleidster via telefoonnummer 06 - 49 08 26 45 of een e-mail sturen naar info@kdvdeuil.nl.

Proef de sfeer, ontmoet onze leidsters

Wij vinden het belangrijk om goed contact te krijgen met ouders. Ook als je zwanger bent ben je al van harte welkom. Zo sla je drie vliegen in één klap. Je kunt kennismaken met onze leidsters, je proeft de sfeer op de locatie en je krijgt in één keer een heleboel concrete informatie. Zo ben je helemaal klaar voor de keuze die voor jou goed voelt. Als je even belt om een afspraak te maken, dan zorgen we dat we alle tijd voor je hebben. Want je snapt: de kinderen gaan voor.